Wie zijn wij?

Bij Berlingr heeft elke medewerker een hart voor techniek. We willen eigenlijk maar één ding en dat is onze kennis en kunde zo goed mogelijk inzetten om uw bedrijf te optimaliseren. We bedenken en ontwikkelen oplossingen voor robotisering in het algemeen en vloeistofhandling in het bijzonder. Onze opdrachtgevers komen uit zeer uiteenlopende branches zoals de chemische industrie, farmacie, voedingsmiddelen-industrie, bio-industrie, metaalbewerking en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte automatiseringsoplossing voor assemblage, handling of afvullen? Dan is Berlingr robotiseerder waar je graag zaken mee doet, en blijft doen!

Juup Willems, oprichter

“Samen met mijn team mag ik elke dag aan maatwerk oplossingen werken waarmee we het rendement voor onze opdrachtgevers verhogen. Het levert steeds uitdagende projecten op, waar we onze ervaring en creativiteit in kwijt kunnen

Missie

Het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van industriële automatiseringen die perfect aansluiten op huidige en toekomstige wensen van onze opdrachtgevers.

Zo willen wij een bijdrage leveren aan het behoud van de concurrentiepositie van de Nederlandse productie- en maakindustrie. Dit doen wij met “Hart voor Techniek!”

Kernwaarden hierbij zijn:

 • Betrouwbare partner zijn van onze relaties. Afspraak is afspraak.
 • Een nuchtere kijk, creatief en innovatief, oplossingen die uitblinken in doeltreffendheid.
 • Denken vanuit klantperspectief.
 • Plezierig en respectvol met al onze relaties. (klanten, medewerkers en leveranciers)

Visie

Berlingr Automatiseringstechniek streeft naar een creatief en innovatief partnerschap met haar opdrachtgevers. De partner die eisen en wensen vertaalt naar toekomstbestendige, gerobotiseerde en modulaire automatiseringsoplossingen.

Onze opdrachtgevers aan het woord

 • Berlingr denkt met ons mee van verpakkingen tot logistieke processen. Dankzij hun brede visie krijgen we overzicht over de uiteindelijke oplossing. Door de modulaire aanpak kunnen we automatiseringen bovendien gefaseerd implementeren. We groeien samen flexibel en toekomstbestendig naar een geautomatiseerde productie.

  Ramon van der Kruijs Biobest Belgium NV

 • We deden het onderhoud van onze 30.000 m2 vloerdelen met de hand. Dat betekende dat we planken met de hand moesten verwijderen en vervangen. Dat kostte veel tijd en dankzij Berlingr hebben we machines die onder andere kapotte planken van de vloerdelen afpersen. We onderhouden nu 2,5 keer zoveel vloerdelen op een dag.

  Martijn van den Broek Van Ham Tenten & Podia

 • We werken al zo’n 10 jaar samen met Berlingr. Dankzij hun automatisering vullen en sluiten we onze dressings en sauzen helemaal zelf volgens de HACCP-regelgeving. Voor elk flesje of potje weten ze een oplossing te maken. Onze producten zijn perfect verpakt voor ze naar de winkels gaan.

  Adrie van de Loo Smaakgeheimen