Engineering: de mechanische oplossing uitwerken

Als het om productieautomatisering gaat is engineering een belangrijke stap. Welke mechanische oplossingen heb je nodig om het maximale uit jouw productieproces te halen? En hoe ziet dat er in de praktijk uit? Ik werk het glashelder voor je uit.

De beste automatiseringsoplossing voor jouw productie

In het engineeringtraject onderzoek ik welke machines, robots of andere technologieën jouw productieproces nodig heeft om te automatiseren. Dat is maatwerk, maar daarvoor gebruik ik veel bestaande technologie. Meestal zijn er namelijk genoeg geschikte bestaande componenten om in te zetten voor jouw productie. Bewezen machines en robots die hun taken accuraat en constant uitvoeren. Is dat niet genoeg? Dan komt er misschien wel maatwerk aan te pas.

Industrie 4.0: digitalisering

Net als in andere branches is digitalisering ook een actueel onderwerp in de productie. Zelf ben ik zelf absoluut geen ict’er, maar ik weet wel de weg. Voor trajecten met verregaande digitalisering, schakel ik externe ict-specialisten in. Zelf zet ik de lijnen uit en bewaak de voortgang.

Productontwikkeling: machines

Ook voor productontwikkeling kun je me inschakelen, mits om machines gaat. Ik denk graag met je mee tijdens het ontwikkelen van een machine. Consumentenartikelen zijn niet mijn ding, daarvoor schakel je andere specialisten in.

 

Een uitdagende klus en een persoonlijke klik

Voor engineeringklussen werk ik graag samen met opdrachtgevers waarmee ik een klik heb. Daarnaast ben ik op zoek naar uitdagende vraagstukken waarop ik mijn hersens kan breken. Heerlijk!

Heb jij een complex productieproces dat nog beter kan? Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken of we elkaar kunnen helpen.

Neem contact op