Feestelijke opening nieuw bedrijfspand Berlingr.

Feestelijke opening nieuw bedrijfspand Berlingr op zichtlocatie in Bladel

Ook al leef je er al een paar maanden naar toe, de deadline komt toch voor je gevoel sneller dichtbij naarmate de tijd verder vordert. En dat was eigenlijk maar goed ook. We konden namelijk niet wachten tot we ons nieuwe pand officieel konden presenteren en het daarmee voor geopend konden verklaren.

Op vrijdag 22 september was het dan eindelijk zo ver. In samenwerking met een paar strategische leveranciers en partners, had Berlingr een evenement georganiseerd waarbij deze feestelijke gelegenheid werd gecombineerd met enerzijds kennisoverdracht (informatievoorziening en de presentatie van een aantal noviteiten) en anderzijds gelegenheid tot netwerken (strategische partners en klanten konden elkaar ontmoeten).

Kennisoverdracht

Verspreid over de nieuwe bedrijfshal stonden een aantal demo-opstellingen. De bezoekers konden hier kennisnemen van noviteiten waaronder onze eigen FS-series.

Zonder iemand te kort te willen doen, en in willekeurige volgorde, willen wij Festo , Yaskawa, Roba Engineering, De Bruin Techniek en het ProBotiX-team danken voor hun bijdrage. Mede dankzij jullie was het een zeer geslaagde dag.

Netwerkgelegenheid

Gedurende de hele middag en avond was een drukte van jewelste. Hartelijk dank aan eenieder die de moeite heeft genomen om ons te bezoeken. We zijn dankbaar voor alle mooie woorden die jullie uitgesproken hebben. Uiteraard zijn we ook blij met alle cadeaus.

Top!! Tevens viel het ons op dat er een mooie mix ontstond van gesprekspartners. We hopen dat jullie als bezoekers het ook zo ervaren hebben en dat je bezoek zowel nuttig als aangenaam geweest is.

Uiteraard willen wij ook de complimenten geven aan HK Drank- en Partyservice voor de uitmuntende verzorging. Zij hebben ervoor gezorgd dat de inwendige mens niets te kort is gekomen. Chapeau!

Toekomstbestendig

In ons nieuwe bedrijfspand hebben we alles in huis voor een rooskleurige toekomst. En in combinatie met onze relaties kan die niet meer stuk. We hebben nu weer de ruimte om te groeien en om nog meer aandacht te geven aan het leveren van maatwerkoplossingen. Check onze site voor de mogelijkheden van Berlingr Automatiseringstechniek.

Home