Robotisering: repeterende handelingen automatiseren

Robotisering is het automatiseren van repeterende handelingen door middel van machines. We bedenken en bouwen oplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Door middel van onze systemen kunt u de accuratesse van uw lijnen verhogen, de snelheid ervan opvoeren en robots zijn uitermate geschikt om saaie en/of zware arbeid te vervangen. U produceert efficiënter en flexibeler. Uw mensen kunnen zich zo richten op werkzaamheden die echt waarde toevoegen aan uw product.

Wij willen graag meedenken en onze creativiteit tonen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Veel voorkomende toepassingen van robotisering

  • Sorteren
  • Handling
  • Palletiseren
  • Depalletiseren
  • Assembleren
  • Controleren

Assemblage en producthandling

Het grootste deel van de oplossingen die we bouwen is gericht op assemblage en
producthandling. Met bestaande technieken automatiseren we machines en
complete productielijnen. Of het nu gaat om het monteren van onderdelen of het aanvoeren, vullen en sluiten van verpakkingen, wij bieden een innovatieve oplossing.

Eerst de mogelijkheden onderzoeken

Robotisering begint met het inventariseren van uw behoeftes: zijn uw wensen technisch haalbaar? Passen ze binnen uw budget? Wij onderzoeken de mogelijkheden en komen daarna met een offerte. Als we tot overeenstemming komen, gaan we voor u aan de slag. Door een uitgekiende combinatie van standaard en maatwerk-componenten houden we de kostprijs zo laag mogelijk. We letten er uiteraard ook op dat als uw behoeften veranderen, dat onze lijnen dan aan te passen en uit te breiden zijn.

Gefaseerd automatiseren

Robotiseren kan uiteraard ook gefaseerd en vaak blijkt dit de beste oplossing. We robotiseren dan steeds een deel van uw proces en groeien met u mee in uw tempo. Dat geeft u en uw medewerkers de tijd om gewend te raken aan de automatisering. En zo spreidt u ook nog de uitgaven voor robotisering over een langere periode.

Meer weten?

Heeft u vragen over robotisering? Of heeft u een concreet vraagstuk op het gebied van
automatisering of robots? We komen graag in contact met u!

Contact Berlingr