Uw oplossing

Uw robotiserings oplossing

Om te bepalen welke FS-series robotiserings-oplossing voor uw toepassing het beste is, brengen wij eerst uw specifieke situatie in kaart. Daarna wordt een keuze gemaakt uit de meest geschikte modules die voor uw bedrijf de meest ideale combinatie vormen.

Ons proces

 • 1

  Primare doelstellingen

  We brengen eerst uw primaire doelstelling in kaart. Dit kan bijvoorbeeld het verhogen van uw productiecapaciteit zijn, of het robotiseren van repeterende handelingen. Of misschien wilt u de kwaliteitscontrole automatiseren?

 • 2

  Huidige situatie inventariseren

  De aanwezige procesvariabelen hebben uiteraard een grote invloed op de uiteindelijke oplossing. Welke producten worden geproduceerd? En met welke methodes? Wat is de input en de output? Over welke capaciteit spreken we? En hoe is de logistiek geregeld? Dat zijn allemaal zaken waar we onder andere rekening mee moeten houden.

 • 3

  Gewenste situatie bepalen

  In principe komen hier dezelfde zaken aan de orde als bij de inventarisatie van de huidige situatie. Alleen kijken we hier naar de uiteindelijk beoogde parameters.

 • 4

  Spiegelen

  In deze stap kijken we samen naar de verschillen tussen de huidige en de gewenste situatie en hoe we die kunnen overbruggen. Welke procesvariabelen sluit we uit? Waar ligt de prioriteit aangaande de optimalisaties? Welke werkwijzen en processen gaan we als eerste aanpakken? Daarnaast worden in deze fase de randvoorwaarden voor de automatisering vastgelegd.

 • 5

  Keuze advies technische oplossing

  Uit de vele mogelijkheden die de FS-series biedt, worden in deze fase de juiste keuzes gemaakt en beargumenteerd. Uiteraard komen ook alle technische opties aan bod. Denk onder andere aan transport- en vision-systemen. Uiteraard worden ook de keuzes voor de veiligheids- en bedieningsopties toegelicht.

 • 6

  Technische realisatie

  Als we samen het meest ideale systeem bepaald hebben, gaat Berlingr aan de slag met de detail-engineering en de uiteindelijke bouw, uitlevering en installatie van uw FS-series systeem. Dit doen we natuurlijk in nauwe samenspraak met u of uw collega’s.

 • 7

  Ondersteuning en service

  Nadat uw systeem geïnstalleerd is en naar tevredenheid draait, begint deze laatste fase. Heeft u een nieuw product en is er een nieuw programma nodig? Berlingr zorgt ervoor. Heeft u behoefte aan technische service of onderhoud? Wij staan voor u klaar. In elke levensfase van uw installatie is Berlingr uw partner met hart voor techniek.

Robotisering voor uw bedrijf

Bent u benieuwd of een FS-serie robotiserings-oplossing past binnen uw bedrijf? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel ons:
+31 (0) 497 64 44 82

Of laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.